2014-03-28 08:49:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Tegyen lakatot a szájára

Napi horoszkóp március 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma sürgős dolga akad, meglehet, több is, mint amit egy nap alatt meg lehet csinálni. Ön azonban nem hiába a leglendületesebb jegyhez tartozik, 24 órából is legalább 34-et tud varázsolni. Döbbenetes teljesítményre képes.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Tegyen ma lakatot a szájára! Nem kellene minden információt továbbadnia, ami a csillagok különleges kegyéből a tudomására jutott. Az információ hatalom, de ha túl sokan tudnak róla, elveszti ezt a funkcióját. Hallgasson ma bölcsen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jól érzi, hogy tovább kellene képeznie magát valamiben. Ha szeretné megtartani a pozícióját, sőt előléptetésről is álmodik, akkor ez immár elengedhetetlen. Az ön szakmájában is folyamatos a változás. Legyen ön az élenjáró ebben!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Pihenjen és relaxáljon többet! Nem minden az ön feladata, s van, amit ráadásul képtelen is megoldani. Koncentráljon inkább a szakmai feladataira, s a ház körüli teendőket bízza most az egyszer szakemberre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön ma igazi szenvedélyes formáját hozza! Ha randevúra készül, akkor a partnere biztosan el lesz ájulva magától. Ha csak otthonában udvarol, akkor is valami különlegesre vágyik. Ha más nem, vegyen hazafelé egy szál virágot, vagy más meglepetést!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon nehéz kikerülnie, hogy konfliktusba keveredjen valamelyik családtagjával. Ne menjen bele azonban meddő vitákba! Ha felmérte, hogy a másik semmiképpen nem érti meg az ön indokait, akkor inkább intézze el egy bölcs mosollyal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Érzelmek által vezérelve nehéz lenne ma bölcs üzletet kötnie. Ezért a jogi ügyletektől, és az üzleti szerződésektől is jobb távol tartania magát. Ma szokatlanul felületes lehet ugyanis, és emiatt elkerüli a figyelmét valami fontos adat, információ.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai napon szerencsés lehet az üzletben. Ám csakis akkor, ha személyes érdeke is fűződik a tranzakcióhoz. A munka, melyet fix bérért végez, nem kecsegtet üzleti sikerrel. A saját vállalkozás, vagy közvetítői tevékenység annál inkább!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Könnyen válhat ma egy ostoba félreértés áldozatává. Lehet, hogy csak érzelmileg, de lehet, hogy anyagilag is kizsákmányolva érzi magát. Mielőtt azonban összevesznek a „kizsákmányolójával”, beszélje meg vele a dolgot! Lássanak tisztán!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A romantikusabb oldala kerülhet ma előtérbe: végre láttatni engedi, hogy önnek is vannak érzelmei. A hideg számítással eddig úgysem sokra ment a szerelem terén. Nem is csoda: hiszen ez ott kizáró ok. Most végre elért arra a pontra, hogy ezt megérezze.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ne akadjon ki azon, ha váratlan események miatt egészen máshogy alakulnak a dolgai, mint azt eredetileg eltervezte. Ön úgyis szereti, ha szabadon, szabályok nélkül történnek a dolgok. Most akkor élvezze azt is, ha más is így gondolkodik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem szabad megsértődnie azon, ha a környezetében nem mindenki érti az ön poénjait. Ha úgy látja, hogy nem vevők, akkor ne erőltesse a viccelődést. De a mosolygásról azért továbbra se feledkezzen meg! Arra szükségük van!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: